| AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR | |
|
+3sebnem91 lawyeraurıs afacanturk 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
afacanturk
Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Paz Haz. 20, 2010 12:07 pm | |
| ARKADAŞLAR 2010 MODEL 1.6 COMFORT EXTRA ARACIM VAR.ALDIĞIMDAN BERI PEK RAHAT DEĞİLİM.160 USTUNE CIKINCA DİREKSİYON HAIKIMIYETINDE BIR SORUN VARMIS GIBI GELIYOR.VIRAJLARA GIRERKEN GUVEN SAĞLAMIYOR.BUNA YAKIN BIR SORUN YASAYAN VARMI BU AURISTE.SERVISE GITTIM SONKAR A ORADAKI ARAÇ SAHIPLERIDE BÖLE SORUN YASIYORLARMIS.BU KONUDA GORUSLERIMIZI PAYLASALIM...NE DUSUNUYORSUNUZ... | |
|
| |
lawyeraurıs
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Ptsi Haz. 21, 2010 9:56 pm | |
| Aynı sorun bendede var malesef.Birde mesela ışıklarda harekete geçmek için gaza bastığımda araba takılıyor,duraksama yapıyor,daha sonra birden ani olarak hızlanıyor.bu konuyu araştırdım bu konu hakkında toyotaya bir sürü dava açılmış,özellikle Amerikada.Bu sorunu yaşayan başka arkadaş varmı acaba? | |
|
| |
sebnem91
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Perş. Tem. 15, 2010 12:24 pm | |
| bende mayıs ayında auris 1.6 comfort extra aldım çok memnunum virajlarda güven vermemesinin sebebi VSC olmamasındandır hız yapmayı sevenler bence aurisin elegant modelini tercih etmelidir.Güvenlik donanımı tam elegant modelinde comfortta olmayan bazı özellikler mevcut. | |
|
| |
sguler71
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 23/08/10 Yaş : 52 Nerden : bandırma
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Paz Ağus. 29, 2010 1:09 pm | |
| bende deneme amaçlı 180 km hız yaptım ama söyledikleriniz olmadı bende | |
|
| |
erenyilmaz
Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 30/08/10 Yaş : 36 Nerden : bahçelievler
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Ptsi Ağus. 30, 2010 11:12 am | |
| 8. ayın 3. de auris aldım 2011 model extra modelı galıba 1.4 dıesel arac multımode vıtes araba ama tırt yanı hıc memnun deılım arabadan...audıden sonra bu araba bana boş gelıyor gaza bassan gıtmıyo afacanın dedıgı gıbı wıraja gıremıyorum bıle hıc bı sıstem yok aracta yaa boş yanı bıldıgın teneke 2.0 dıesel a4 wardı 240 bın yakıyordu buda 225 bın yakıo ınanın bıdaha araba alıcaksanız sakın motoru ufak az yakar tarzında dusunmeyın benım gıbı 210 u gordukten sonra araba dagıtıyor cok dıkkat edın benden sıze tawsıye | |
|
| |
sguler71
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Ptsi Ağus. 30, 2010 12:12 pm | |
| bende 2011 1.6 aldım 2 ağu.ta gerçi eren audi ile auris arasında tabiki fark olacaktır hoşgörülü olmalısın ama tabii audiden sonra kesmeyebilir. eren i dinledikten sonra 1.6 132 hp yı aldığıma sevindim. ama alt devirde gücü hissettirmiyor araba 3 devirden sonnra tork kendini gösteriyor sanırım yakıtı düşünmüşler benim beklentilerimi karşıladı doğrusu dün otobanda 200km yaptım arabada güvensiz bir durum hissetmedim | |
|
| |
sguler71
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Ptsi Ağus. 30, 2010 12:20 pm | |
| yıllardan beri hep opel kullandım toyotanın opelden eksi yonü biraz daha incelikten yoksun olması örn: kapıyı kumanda ile kilitledikten sonra camlar otomatik kapanmıyor 2004 astra da bile bu özellik vardı belkide daha önce ki yıllardada vardı ki bu 2011 model bir araç. ikincisi anahtarı çok demode kaldı artık 2005 mod. astra larda dahi çakı sistemli kumandalı anahtar kullanılıyor. bence 2011 model arabaya hiç yakışmamış.yani 2011 de bile incelik konusunda almanları yakalayamamış. | |
|
| |
sguler71
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Ptsi Ağus. 30, 2010 12:24 pm | |
| ha birde yedek anahtarda neden kumanda olmadığını anlamış değilim.aracı eşimle kullanıyorum. anatar sorunu devamlı gündemde.kumandalıyı eşime veriyorum kendim aldığımda manuel kullanıyorum arkadaşlar şaşırıyor antatmadım.gerçi kendimde anlamadığım bir konuyu nasıl anlatatyım | |
|
| |
sguler71
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Ptsi Ağus. 30, 2010 12:27 pm | |
| gerçi motoruna allah için bir şey söyleyemem. beklediğimden iyi 100km de 100 km sabit hızda 6 lt yaktı. | |
|
| |
erenyilmaz
Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 30/08/10 Yaş : 36 Nerden : bahçelievler
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Salı Ağus. 31, 2010 12:41 pm | |
| abı ole dandıklıklerı war ama mesela benımkısınde aynalar ıcerden dugmeyle katlanıyor o audı de yoktu 2007 dı oda ama dedıgın gıbı 1.6 aldıgına cok ıı yapmıssın benzınlı araba herzaman daha ıyı multımode ne yaa gıttım keko gıbı onu aldım abı bı gec atıo wıtesı bı dırek atıo yokus yukarı araba cekmıo felan ya ben buna cip attırcam oynamaya baslıcam arabayla yada 1 yıl bınıp satıcam bıdahada toyotanın kapısının onunden gecmem ya alman araba warken leon alıcaktım kasa degıstırcek dedıler onun ıcın 46 bın dedıler dıesel otomatıgıne buda bıde full du araba keske alsaydım sımdı zorla kız arkadasıma onu aldırdım kı arabaları degıstırelım arada sıkıldım sımdıden bundan cunku =)) | |
|
| |
Safirus
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 15/03/12 Yaş : 37 Nerden : İst-Bebek
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Cuma Mart 16, 2012 7:30 pm | |
| Aurisin makyajlı modellerinde bi hayli değişiklik olduğunu düşünüyorum kendi aracımdanda çok memnunum özellikle uzun yolda yakıtı açısından başarılı buluyorum tip olarakda bence gayet başarılı şimdilik bu kadar. | |
|
| |
dnkst
Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 28/02/12 Yaş : 33 Nerden : Erzurum
| Konu: Geri: AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR Salı Nis. 17, 2012 8:08 pm | |
| Bende de sizler gibi Toyota'nın altın çocuğu var! Ve bende bu konuda çok sıkıntı çekiyorum gaza fazla yüklenmeden ivmelenmiyor açılınca da birden fırlıyor.. bunu araçtaki teknik bir arızadan ötürü genel merkezden gelen bir uzmana da danıstım! bana şu cevabı verdi; bu araçlar euro 5 motora sahip oldukları için CO emülsiyonunu dengelemek için düşünüp öyle hareket etmekteymişler! Bu arada aracım 2012 Comfort extra 1.6 132bg benzinli modeli | |
|
| |
Safirus
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 15/03/12 Yaş : 37 Nerden : İst-Bebek
| |
| |
| AURIS ILE ILGILI GORUSLER VE SORUNLAR | |
|