Toyota Auris FanClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Toyota Auris FanClub

Toyota Auris FanClub Sitesidir.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Admin'den Herkese SeLam...

+12
subcommander
lawyeraurıs
taylan1980
ozzeybek
yauris
sardur
turgay.gelir
mkurdoglu
frank
E.TAH
ozgur
Admin
16 posters
YazarMesaj
Admin
Admin

Admin'den Herkese SeLam... Empty
MesajKonu: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeCuma Haz. 19, 2009 10:17 pm

Herkese merhabalar. Ben Mehmet Öztekin. İstanbul'da İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 2009 model Auris comfort ekstra Yakamoz Gümüşü renk bir araca sahibim. Yaşım 27. Bu siteyi kurmaktaki amacım tamamen hobi amaçlıdır. Hiçbir reklam amacı gütmemişimdir. Hiçbir kazanç sağlama gibi bir amacım da yoktur ayrıca. Dediğim gibi inşallah istenilen seviyeye ulaşır forumumuz. Diğer marka ve model araçlarda oldu bu olay. Bizim Auris forumumuzda neden olmasın arkadaşlar???

Desteklerinizi Bekliyorum.
http://aurisfanclub.eniyiforum.org
ozgur

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeC.tesi Haz. 20, 2009 8:35 pm

Merhaba istanbul sefaköyde ikamet etmekteyim 2009-1.6 elegant gümüş gri auris sahibiyim,sitenin faydalı olacağını düşünüyorum hepimize hayırlı uğurlu olsun..saygılar.
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeC.tesi Haz. 20, 2009 10:15 pm

teşekkürler özgür bey. Henüz Auris sahiplerine tam anlamıyla ulaşabilmiş değiliz. Eğer Buradaki arkadaşlar da yardımcı olurlarsa daha çok üyeye ulaşmış oluruz ve daha faydalı bir site haline geleceğini ümit ediyorum...
http://aurisfanclub.eniyiforum.org
E.TAH

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 9:28 am

Ben Atakum/samsun da oturmaktayım 2009 1.6 Comfort Extra LS sahibiyim,böyle forumların çok işe yaradığını biliyorum umarım herşey gönlümüzce olur ,herkese keyifli sürüşler..
frank

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 9:58 am

Mimaroba / Büyükçekmece 2009 1,6 comfort gümüş gri
mkurdoglu

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 11:42 am

Merhaba. Ben Mustafa KURDOĞLU / Türkçe Öğretmeni. Hatay'dayım. 2009 1.6 COMFORT AURİS, Gümüş gri.
Böyle bir site kurduğunuz için teşekkür ediyorum, gerçekten ihtiyaç duyuyordum. Hepimize yararlı olmasını diliyorum.
frank

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 1:47 pm

Hoşgeldin Mustafa
hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmanı nasip eder inşallah

alışmışım diğer tarafa burayı arada unutuyorum
diğerleri de gelse biraz aktif olsa site diğer tarafa bakmayız ama neyse yavaş yavaş
mkurdoglu

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 1:58 pm

Hoş buldum Mehmet Bey. Evet, Auris sahipleri buraya yönelse çok daha iyi olacak.
Kardeş koltuk korumada ne yapıyorlar? Ben kılıf taktırmayı düşünüyorum, ne dersin?
frank

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 4:07 pm

koltuk korumada özel bir madde uygulanıyormuş
sıvı veya farklı birşey döküldüğünde sadece ıslak bezle silinmesi yeterliymiş
sanırım sıvı geçirmiyor ve kir tutmuyor
turgay.gelir

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeC.tesi Haz. 27, 2009 8:30 pm

Merhaba, Ben Turgay,

Tekirdağ'da ikamet ediyorum. Benimki biraz üzücü bir tanışma olacak çünkü mart ayında aldığımız Auris'imiz maalesef kazalı. 80 km. hızda basit bir virajda kontrolden çıktı. kötüsü 2 ay içinde iki farklı kullanıcıda aynı sorunu yaşadık. İkincisi bariyerlerde bitti. 1.4 D4D Elegant M/M şu anda serviste. Aracımız VSC olmayan modeli ve toyota güvenlik sayfasında vsc tanıtımında, vsc olmayan aracın simulasyonu var. biz o simulasyonu 2 kez gerçek olarak yaşadık. Çok kötü bir deneyimdi. Yol tutuşu ve savrulması ile ilgili bilgi toplamak için internette araştırma yaparken buraları buldum. Araç satılık, yeniden auris alırmıyım bilemiyorum. mevcudu çok isteyerek almıştık ama aracı servisten almak bile istemiyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. o araçla trafiğe çıkmak viraja girmek, şerit değiştirmek bizi endişelendiriyor. hatta 5 yıldır kullandığım emektar citroen saxo (ki güvenlik olarak auris ile karşılaştırılamaz) bile ne hızlar gördü (max 205) ne virajlara girdi ama tek bir korku - olay yaşamadık. Savrulma ve yol tutuşu ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
saygılarımla,
frank

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 3:56 pm

turgay.gelir demiş ki:
Merhaba, Ben Turgay,

Tekirdağ'da ikamet ediyorum. Benimki biraz üzücü bir tanışma olacak çünkü mart ayında aldığımız Auris'imiz maalesef kazalı. 80 km. hızda basit bir virajda kontrolden çıktı. kötüsü 2 ay içinde iki farklı kullanıcıda aynı sorunu yaşadık. İkincisi bariyerlerde bitti. 1.4 D4D Elegant M/M şu anda serviste. Aracımız VSC olmayan modeli ve toyota güvenlik sayfasında vsc tanıtımında, vsc olmayan aracın simulasyonu var. biz o simulasyonu 2 kez gerçek olarak yaşadık. Çok kötü bir deneyimdi. Yol tutuşu ve savrulması ile ilgili bilgi toplamak için internette araştırma yaparken buraları buldum. Araç satılık, yeniden auris alırmıyım bilemiyorum. mevcudu çok isteyerek almıştık ama aracı servisten almak bile istemiyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. o araçla trafiğe çıkmak viraja girmek, şerit değiştirmek bizi endişelendiriyor. hatta 5 yıldır kullandığım emektar citroen saxo (ki güvenlik olarak auris ile karşılaştırılamaz) bile ne hızlar gördü (max 205) ne virajlara girdi ama tek bir korku - olay yaşamadık. Savrulma ve yol tutuşu ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
saygılarımla,

geçmiş olsun
verdiğin bilgiler için teşekkürler
ben de bazen korkuyorum virajlarda çok dengesiz geliyor bana da
o yüzden virajlara yavaş giriyorum
mkurdoglu

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 9:21 pm

Büyük geçmiş olsun kardeş. Allah bir daha kaza,bela vermez inşallah.

Ben de tam aksini düşünüyorum. Auris'in yol tutuşu gayet iyi.
sardur

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimePaz Tem. 12, 2009 11:43 am

Selam arkadaşlar.Yakında bir araç alacağım ve almak istediğim araçlardan biri de Auris.Ama çevremdeki arkadaşlarım beni Auris'ten soğutuyorlar.Yenilenen Auris'in özellikleri hoşuma gidiyor ama yol tutuşunun iyi olmadığını ve ön panelden çok ses geldiğini söylüyorlar.Beni objektif bir şekilde bilgilendirirseniz sevinirim.
yauris

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 10:42 am

Admin demiş ki:
Herkese merhabalar. Ben Mehmet Öztekin. İstanbul'da İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 2009 model Auris comfort ekstra Yakamoz Gümüşü renk bir araca sahibim. Yaşım 27. Bu siteyi kurmaktaki amacım tamamen hobi amaçlıdır. Hiçbir reklam amacı gütmemişimdir. Hiçbir kazanç sağlama gibi bir amacım da yoktur ayrıca. Dediğim gibi inşallah istenilen seviyeye ulaşır forumumuz. Diğer marka ve model araçlarda oldu bu olay. Bizim Auris forumumuzda neden olmasın arkadaşlar???

Desteklerinizi Bekliyorum.

Mehmet bey merhaba, Ben Orhan 28 yaşındayım makina mühendisiyim. Sene başında bir grup arkadaş olarak biz de yaris ve auris için ortak bir forum kurduk ve forum şu an google da (auris forum) diye aratıldığında 1. sırada çıkıyor. Birçok yaris ve auris kullanıcısına ulaştık, şu anda forum biraz yaris ağırlıklı gibi görünüyor ancak ben konuları eşit ağırlıklı olacak biçimde oluşturdum. foruma henüz profesyonel bir isim almadım www.yauris.com u almayı planlıyorum.

Sizi o foruma davet ediyorum orada moderatör olursunuz ve fikirleriniz ile forum daha da güçlenir. Bu sayede daha çok kişi ile daha çok paylaşım yapmış oluruz. Aynen bizim de amacımız hobi zaten. Kesinlikle bir maddi gelir güdülmemekte tek amacım daha çok paylaşım olması.

Dilerseniz buradaki yazılarınızı da oraya taşıyabilirsiniz. Birlikte çok daha güzel bir forum oluşturacağımıza eminim. Anlayışınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Forumun geçici adresi: yaris.forumotion.com
ozzeybek

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 3:58 pm

merhaba ben turgut özzeybek
izmir de 1.4 disel M/M siyah auris sahibiyim.ben arabadan çok memenunum. daha 1500km ama sürüş keyfi, iç donanımı, motor gücü ve M/M vites bana göre harika. Daha önce taunus, eskort, fiesta arabalarım oldu. disel ve otomatik araba olarak çok memnunum.
taylan1980

taylan1980

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeCuma Eyl. 11, 2009 8:58 am

Merhabalar, Fatsa'dan Taylan. Denizciyim. Aracım 2009 GÜMÜŞ GRİ 1.6 Comfort Extra M/M. Auris gerçekten muhteşem keyifli bir araba. Bizler Auris sahipleri olarak çok şanslıyız gerçekten. Herkese selamlar ve saygılar...
lawyeraurıs

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 12:33 am

slm istanbuldan leyla ögrenciyim 20 yaşındayım gümüş gri bir aurıse sahibim,site sahibine çok teşekkür ederim böyle bi sitede bizleri buluşturdugu için.ben arabamdan çok memnunum ama toyotadan memnun degilim arabayla ilgili bi sorun çıktıgında servise götürdügüm zaman en küçük sorunda bile yüklü paralar istiyorlar ve saatlercede bekletiyorlar,sizede bu muamele varmı yoksa tek banamı? Rolling Eyes
subcommander

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 9:41 pm

merhaba arkadaşlar;
ben eser gölcük-kocaeli de oturuyorum. 1.6 comfort gümüş gri auris sahibiyim. arabasına hayran bir auris sahibiyim. onunla ilgili her geçen gün yeni şeyler öğrenmeyi yeni deneyimler yaşamayı seviyorum.
gardiyanfr

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 8:58 pm

merhabalar ben Cihan Çetintaş
istanbul yenibosna 1.6 comfort extra metalik gri. inşallah 25.01.2010 pazartesi teslim alıcam arabayı ama baya korktum anlatılanlardan kafamda soru işaretleri oluştu ::????
sertac

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeSalı Şub. 23, 2010 5:38 pm

MERHABA İSTANBULDAN SERTAÇ BEN 2008 MODEL 1. 4 DİZEL GÜMÜŞ AURİS SAHİBİYİM. GEÇEN HAFTA ALDIĞIM ARACIMA 2 GÜNLÜKKEN ARKADAN ÇARPTILAR İNŞ YARIN SERVİSTEN ÇIKICAK VE ARACIMA KAVUŞUCAM.
xrainx

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 4:41 pm

Merhabalar, Ben Baran SUNA, Diyarbakırda görev yapıyorum, psikoloğum, haftaya 2009 model 1.6 COMFORT EXT LS satın alacam. Umarım faydalı paylaşımlar olur.

Hoşaçalın&Mutlu Kalın...
kamilefe

MesajKonu: Geri: Admin'den Herkese SeLam...   Admin'den Herkese SeLam... I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 08, 2012 11:55 am

MERABALAR arkadaşlar
ben gölcükten 2010 1.6 elegant sahibiyim insallah bu forum tüm arkadaşlara faydalı olur. ben aracımı yeni aldığım için daha tam olarak aracın özellikleri ne hakim değilim...

Admin'den Herkese SeLam...
1 sayfadaki 1 sayfası